Full-Service Bedrijfsfietsen

Second-life bike rental service

e-bike fietsplan met fietsen van Recovélo

Ben je op zoek naar een duurzame en gezonde manier om naar je werk te reizen?

Overweeg dan het e-bike fietsplan van Recovelo. Bij ons kun je terecht voor het leasen van hoogwaardige e-bikes tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden. In deze tekst vertellen we je graag meer over het e-bike fietsplan met fietsen van Recovelo. 

Wat is het e-bike fietsplan? 

Het e-bike fietsplan is een initiatief van de Nederlandse overheid om het fietsen te stimuleren als alternatief voor de auto of het openbaar vervoer. Werknemers krijgen hierbij de mogelijkheid om via hun werkgever een e-bike te leasen, waarbij de kosten via het brutosalaris verrekend worden. Het e-bike fietsplan van Recovelo biedt werknemers de mogelijkheid om hoogwaardige e-bikes te leasen tegen scherpe tarieven. 

Waarom kiezen voor het e-bike fietsplan van Recovelo?

Recovelo is gespecialiseerd in hoogwaardige e-bikes van de bekende merken, zoals Gazelle en Koga. Wij bieden een ruim assortiment e-bikes aan, zodat er altijd wel een fiets is die bij jou past. Voor het leasen van de e-bike heb je de keuze uit verschillende aantrekkelijke abonnementsvormen, die afgestemd zijn op jouw persoonlijke situatie. Bovendien zijn alle kosten, zoals onderhoud en reparatie, inbegrepen in het leasecontract. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over onvoorziene kosten. 

Voordelen van fietsen op een e-bike

Het fietsen op een e-bike biedt meerdere voordelen. Dankzij de elektrische ondersteuning kun je gemakkelijk langere afstanden afleggen en ben je sneller op je bestemming. Bovendien is fietsen op een e-bike gezonder dan reizen met de auto of het openbaar vervoer. Je beweegt meer en krijgt frisse lucht binnen. Tot slot draag je dankzij het gebruik van de e-bike bij aan een beter milieu.

Hoe werkt het e-bike fietsplan van Recovelo? 

Het e-bike fietsplan van Recovelo werkt als volgt: je werkgever sluit een leasecontract af met Recovelo, waarbij de leasekosten vervolgens via het brutosalaris verrekend worden. Je ontvangt de e-bike voor privé- en zakelijk gebruik en bent zelf verantwoordelijk voor het onderhoud en eventuele reparaties. Aan het eind van de leaseperiode kun je ervoor kiezen om de e-bike over te nemen tegen een restwaarde. 
Het e-bike fietsplan van Recovelo biedt werknemers de mogelijkheid om op een duurzame, gezonde en betaalbare manier naar het werk te reizen. Door te kiezen voor een e-bike van Recovelo profiteer je van de beste e-bikes en aantrekkelijke leasevoorwaarden. Neem contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden en ervaar zelf de voordelen van een e-bike.