Full-Service Bedrijfsfietsen

Second-life bike rental service

Een fiets leasen van Recovélo

Een fiets leasen van Recovélo

Overweeg je om een fiets te leasen? Dan is Recovélo een uitstekende keuze. Recovélo is gespecialiseerd in het leasen van fietsen voor zowel particulieren als bedrijven. Het biedt een breed scala aan fietsen, van stadsfietsen tot elektrische fietsen. Waarom je jouw fiets moet leasen bij Recovélo laten we je nu zien!

Waarom een fiets leasen van Recovélo?

Het leasen van een fiets bij Recovélo biedt verschillende voordelen. Allereerst is het een financieel aantrekkelijke optie. In plaats van een grote investering in één keer is het leasen van een fiets een maandelijkse betaling die beter past bij je financiële situatie. Bovendien wordt het onderhoud door Recovélo geregeld, makkelijk toch!

Daarnaast biedt Recovélo een ruime keuze aan fietsen. Of je nu op zoek bent naar een praktische stadsfiets voor dagelijks gebruik of een elektrische fiets voor langere afstanden. Recovélo heeft het allemaal. De fietsen zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden regelmatig onderhouden, zodat je altijd veilig en comfortabel kunt fietsen.

Voor wie is het leasen van een fiets bij Recovélo geschikt?

Hoe werkt het leasen van een fiets bij Recovélo?

1

Je kunt online het aanvraagformulier invullen of contact opnemen met Recovélo voor advies op maat.

2
Vervolgens ontvang je een offerte met alle details over de leaseperiode, maandelijkse kosten en eventuele extra opties.
3

Wij brengen de gewenste hoeveelheid fietsen gewoon naar jouw locatie. Zo kun je hier gelijk mee aan de slag!

Recovélo zorgt voor het benodigde onderhoud en eventuele reparaties gedurende de leaseperiode.

Het leasen van een fiets bij Recovélo biedt financiële voordelen, flexibiliteit en een ruime keuze aan kwaliteitsfietsen. Of je nu particulier bent, een bedrijf runt of een ZZP’er bent, het leasen van een fiets is een slimme keuze. Neem contact op met Recovélo voor meer informatie en ontdek hoe een geleasede fiets je mobiliteit en duurzaamheid kan verbeteren.