Full-Service Bedrijfsfietsen

Second-life bike rental service

Fietsplan

Ga voor een fietsplan!

Een fietsplan kan een grote impact hebben op de levensstijl van zowel individuen als bedrijven. Met een fietsplan stimuleer je namelijk het gebruik van de fiets als vervoersmiddel, wat resulteert in minder uitstoot van schadelijke stoffen, minder files (hier houdt iedereen natuurlijk van) en een gezondere levensstijl. Bij het opstellen van een fietsplan is het belangrijk om te kijken naar de behoeften en wensen van de fietsers. Dit kan variëren van veilige fietspaden tot aan fietsenstallingen op strategische plekken.

Recovélo helpt u graag mee! 

Voor bedrijven kan een fietsplan zorgen voor een verhoogde productiviteit en een lager ziekteverzuim. Werknemers die regelmatig fietsen naar het werk zijn energieker, productiever en minder vaak ziek. Bovendien dragen bedrijven met een fietsplan bij aan een duurzame samenleving en kunnen zij zich hierdoor profileren als verantwoordelijke ondernemingen. Een fietsplan opstellen hoeft ook niet ingewikkeld te zijn. Er zijn verschillende experts op het gebied van fietsbeleid die bedrijven hierbij kunnen ondersteunen. 
Het is niet alleen voor bedrijven interessant om een fietsplan op te stellen, maar ook voor werknemers kan dit veel voordelen opleveren. Met een fietsplan kun je bijvoorbeeld een fietsvergoeding krijgen, waarmee je een deel van de kosten voor de aanschaf of het onderhoud van je fiets vergoed krijgt. Daarnaast stimuleert een fietsplan ook om meer te bewegen, wat bijdraagt aan een gezondere levensstijl. Het kan zelfs leiden tot een besparing op de kosten voor het openbaar vervoer of de auto.
Tot slot draagt een fietsplan ook bij aan een duurzamere en gezondere samenleving. Het stimuleren van fietsen als vervoersmiddel heeft namelijk talloze voordelen, zoals minder CO2-uitstoot en minder luchtvervuiling. Fietsen zorgt daarnaast voor een verbeterde fysieke en mentale gezondheid. Bovendien is het een stuk goedkoper dan andere vervoersopties, zoals de auto. Kortom, een fietsplan is niet alleen goed voor het milieu en de maatschappij, maar ook voor werknemers en bedrijven. Door het opstellen van een fietsplan draag je bij aan een gezondere, duurzamere en veiligere toekomst. Recovélo draagt hier graag aan bij!

Wilt u graag weten wat wij kunnen betekenen voor uw fietsplan?

Neem gemakkelijk contact op met ons via de onderstaande knop! Recovélo is namelijk de partner in het ondersteunen bij uw fietsplan. Onze hufterproof fietsen leveren wij zorgeloos op locatie af. Kind kan de was doen!