Full-Service Bedrijfsfietsen

Second-life bike rental service

Hufterproof bedrijfsfietsen

Hufterproof bedrijfsfietsen: de oplossing voor bedrijven!

Bedrijfsfietsen zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden, en dat is niet zo gek. Bedrijfsfietsen zijn een duurzaam alternatief voor de auto en hebben bovendien een positieve invloed op de gezondheid en het welzijn van medewerkers. Toch kan het gebruik van bedrijfsfietsen ook zorgen voor problemen, voornamelijk als het gaat om diefstal en vandalisme. Onze hufterproof bedrijfsfiets kan dan dé oplossing zijn. Deze is namelijk (vrijwel) onverwoestbaar en heeft ook nog eens een mooi uiterlijk! Geen blokkendozen op wielen maar bedrijfsfietsen die stijlvol uw medewerkers naar kantoor brengen. Wat wilt u nog meer!

Wat zijn hufterproof bedrijfsfietsen? 

Hufterproof bedrijfsfietsen zijn fietsen die speciaal ontworpen zijn om bestand te zijn tegen de ruige omstandigheden van dagelijks gebruik. Hierbij kunt u denken aan diefstal en vandalisme, maar ook aan stoten, krassen, en andere vormen van slijtage. Hufterproof bedrijfsfietsen worden vaak gemaakt van extra sterke materialen, zoals staal of aluminium, en zijn voorzien van extra beveiligingsvoorzieningen, zoals speciale sloten of tracking systemen. Onze bedrijfsfietsen voldoen aan alle criteria om ze zo sterk en duurzaam mogelijk te maken. 

Voordelen van Recovélo hufterproof bedrijfsfietsen voor bedrijven

Een hufterproof bedrijfsfiets heeft een aantal belangrijke voordelen voor bedrijven, namelijk:
Hufterproof bedrijfsfietsen zijn beschikbaar in verschillende modellen en varianten, van elektrische fietsen tot mountainbikes. Het is belangrijk om te kijken naar het gebruik van de fietsen binnen de organisatie, en welk model het beste past bij de specifieke behoeften. Zodra u hieruit heeft gekozen helpt Recovélo u aan de bedrijfsfietsen die geschikt zijn.

Wilt u als bedrijf ook investeren in hufterproof bedrijfsfietsen?

Neem dan contact op met Recovélo, de specialist in hufterproof bedrijfsfietsen. Wij kunnen u ontzorgen in de aanschaf van de juiste bedrijfsfietsen voor uw organisatie.