Full-Service Bedrijfsfietsen

Second-life bike rental service

Recovélo

Recovelo

Recovelo is de partner voor u als u op zoek bent naar hufterproof elektrische- en normale fietsen. Als onze fietsen worden tweedehands gesourced waardoor deze niet worden afgedankt maar een nieuwe levenscyclus krijgen. Bij Recovelo staan wij voor duurzaamheid, hergebruik en een maatschappelijke impact. Dit doen wij allemaal vanuit onze eigen sociale werkplaats waar wij jongeren met een arbeidsbeperking opleiden. Kiest u voor bedrijfsfietsen van Recovelo, dan maakt u een verantwoorde keuze.

Naast onverwoestbare fietsen staat Recovelo bekend om de goede service die wij bieden. Wij werken niet voor maar samen met onze klanten en daarom worden onze producten en diensten keer op keer beter. Denk bijvoorbeeld aan:

Kortom, bent u als werkgever op zoek naar een betrouwbare partner voor een fietsenplan voor uw werknemers en wilt u hier verder geen omkijken meer naar hebben? Recovelo neemt u alle zorgen uit handen. Bent u benieuwd wat we samen voor uw werknemers kunnen bereiken zodat zij zorgeloos kunnen fietsen op het beste materiaal? Neem gemakkelijk contact met ons op via deze link!